Key Lime Pie
2013-03-23 ∞ 15:20:30

12 digestivekex
125 g smält smör
400 g kondenserad mjölk (sötad)
1 dl limejuice (4-6 st limefrukter)
4 äggulor
Krossa digestivekexen, antingen i mixer eller för hand, och blanda sedan ihop det med smält smör. Tryck ut i en springform och förgrädda i ca 10 minuter i 175 grader. Under tiden vispar du äggulorna lätt och pressar ut juice från limefrukterna, du behöver 4-6 stycken beroende på storleken. Tillsätt limejucien och den kondenserade mjölken i äggulorna, rör ihop till en jämn smet. Häll smeten över din förgräddade botten och sätt in i ugnen i 15 minuter. Låt sedan stå i kylskåp i några timmar (eller över natten) innan servering.
Key Lime Pie är supergott att äta med lite lättvispad grädde!

Kommentarer
cathrin
Gu vad enkelt det verkar! Måste jag spara och tillaga någongång :)
Svar:
hannaly.blogg.se
JUNITJEJ
Det ser gott ut!
janelle
Jätte häftig design! :DD Sjukt fin blogg!
Svar:
hannaly.blogg.se
Viccy
Åh, key limepie har jag tänkt baka jättelänge.. :>
Trackback