Här är lite av min skörd!

2013-09-29 ∞ 16:07:07
Nu i helgen har jag fått skörda mina plantor på grund av frosten. Större delen av det jag skördade var långt ifrån klart, så nu är köksfönstret fullt av tomater och paprikor.
 
 
Paprikorna är, av någon anledning, bruna. Aldrig sett förr. De randiga tomaterna ska bli röda med gröna ränder, och resten ska bli gula. Så nu hoppas jag på att de mognar till sig i fönstret! Ni som har odlat grönsaker nu i sommar, hur har det gått för er? Kunde ni skörda mognade grönsaker innan frosten?

Pyssel-lördag

2013-09-28 ∞ 19:32:39
Idag har jag varit runt i massor av butiker, bland annat favoriterna IKEA och Plantagen! Jag och min syster inhandlade lite grejer till ett mini-projekt som jag har funderat på ett tag. Här nedan är en liten sneak-peek från min Instagram. Bättre och fler bilder poppar upp nu i veckan!
 

Belysningstajm!

2013-09-27 ∞ 12:53:04
Är det bara jag som tycker att det har blivit kallt väldigt fort? Igårmorse när jag skulle åka iväg till jobbet var det frost på bilrutorna. Jag menar, brukar det verkligen vara såhär låga temperaturer vid den här tiden på året? Känns inte som om att vi fått en ordentlig höst än..
 
I vilket fall - det börjar bli dags att se över belysningen hemma, nu när vi drar oss mot mörkare tider! Se till att ha bra allmänbelysning, riktad belysning så att du utan problem kan läsa en bra bok, och stämningsbelysning som passar bra för höstens myskvällar! Jag har hittat massor av fina lampor som jag skulle vilja ha, men ja, det funkar ju inte att ha femton lampor i ett enda rum. Men här nedan får ni i alla fall se några av de lampor som jag kikat på!

 
Taj från Indiska, Altair från MIO, Butterfly från Indiska
 
Det enda som jag känner fattas hos mig är en ljusslinga, annars har jag faktiskt fått med all den belysning som behövs. Ska ni komplettera med några lampor nu till hösten? Vilka? Länka gärna i kommentarerna!

10% hos Härliga Rum!

2013-09-26 ∞ 13:41:22
 
 
Just nu ger jag er som läser bloggen en exklusiv höstrabatt på 10% hos Härliga Rum!
Gäller alla tjänster, både de som har ett fast pris och offerter. Så om du behöver hjälp med inredningsfrågor eller homestyling - stort som smått - passa på nu när vi börjar spendera mer tid inomhus! 
 
Ange "hannaly" när du kontaktar mig!

Fotöljen

2013-09-17 ∞ 12:36:47
Kanske är det dags att visa upp fotöljen nu när jag äntligen fått tyget till den? Passar finfint i mitt rum, och ser betydligt bättre ut än den beigebruna soffan jag hade tidigare. Att jag sen fick lite golvyta att ha en bokhylla på är bara pluss i kanten, för den hade jag baxat upp den på tv-bänken förut. Nu står ett par neutrala kuddar som kan matcha duvan på inköpslistan, och sen är jag nöjd med min lilla fotöljhörna!


Födelsedagshelg!

2013-09-15 ∞ 18:08:00
I fredags fyllde jag 20 år, och hela helgen har gått till att förbereda och fira. Det har bakats tårtor och cupcakes, städats, presenter har öppnats och blommor har fått ta plats i fönstret. Med andra ord - det har varit en bra helg! Nu ska jag ta resten av söndagen till att ladda upp inför jobbvecka.

Fin blombukett som min syster knåpat ihop!

Inspiration: Spakänsla i badrummet

2013-09-15 ∞ 10:17:25
Foto: House to Home, 1. Colin Poole, 2. Lizzie Orme

Träffa mig på husvisning!

2013-09-12 ∞ 10:06:11
Nu på lördag, 14/9, står jag med på Liljegrens husvisning av Landeryd Vidablick mellan kl 13-14. Så om du är på husjakt i Linköpingstrakterna - kom förbi, kika på huset och prata feng shui och inredning med mig!
 

Namnskyltar!

2013-09-08 ∞ 11:34:00
Det kan ju ibland vara bra att som företagare ha någon form av namnskylt, så i förra veckan bestämde jag mig för att skaffa det. Hittade en bra hemsida där man enkelt och snabbt kunde designa sin egna namnskylt, och några dagar senare droppade dessa två ner i brevlådan!
 
Härliga Rum's egendesignade logga, enkelt i svart och vitt!

Äntligen helg igen!

2013-09-07 ∞ 13:40:03
Nu har det blivit en såndär tråkig period på bloggen igen. I veckan har det varit full rulle, jag har bland annat gjort äppelmos, fixat ett första 'jobb' i företaget och stressat sönder över mitt vanliga jobb. Äpplena jag fick av farmor har än så länge blivit äpplepaj och äppelmos, och det som blev över har jag idag skalat, rensat och frusit in. Planerna är dock att göra någon god äpplekaka till nästa helg - för då är det kalas för min del!
 
Men nu ska saker och ting rulla på som vanligt igen!

Många äpplen!

Vad ska jag göra med äpplena?

2013-09-01 ∞ 17:56:17

Fick med mig en stor kasse med fallfrukt från min farmor idag. Nu är bara frågan vad jag ska göra, mer än äpplepaj och äppelmos? Har ni några roliga tips och idéer?


Matbloggstoppen
RSS 2.0